7. 12. 2010.

Winter Gear



Drugi naziv ovog posta bi bio Quirky Choices. Treci naziv - I'll have it in... Fake.

Kada sam ovaj odevni predmet videla ostala sam potpuno shokirana. Mislim da sam stil koji ova bundeskara odaje sebi najtacnije opisala kao HOMELESS GLAM.

Belgijska radnja RA13 je u svojoj ponudi ima, opisuje sa: oversized hooded poncho in multi colour fox fur patchwork. made in italy & denmark, i nudi za €10800. Sa PDV-om, molim lepo. Pokusavam da konstatujem iz opisa da se radi o vestackom krznu, nekom koje izgleda bas kao neki komad koji ja upravo trazim, od vestackog krzna od kog mi se ne bi kijalo, medjutim... zao mi je. To je lisicino krzno koje su farbali u ove neocekivane boje.



Ovaj cudan osecaj (upravo smirena situacija posle pucnjave i sudara u kome su pljackasi (musko i zensko) poginuli a meka torba sa ulovom se pri tom iskidala pa sada dijamanti stoje rastrkani po lokvama krvi) zasluzuje paletu (free@kuler).



Sledeci komad zimeske opreme za kojim patim su cizme. Hocu da budu ravne, da se ne klizaju, da budu prilagodljivo tople, super za napolje, adekvatne za kanc. Da budu malo quirky, nesto sto retko ko moze da pull off, ali ja mogu. Padale su mi na pamet cak i ruzicaste kanadjanke, toliko sam ocajna.

Kad smo vec kod hillbilly boots - pravi izbor bi bile klasicne bastenske L.L.Bean cizme. Na njih sam pala kada sam ih u nekoj storiji o Chloe Sevigny videla u njenom posedu. Gornji deo kozni (i dalje ne mogu da se naviknem da odranu zivotinju vukljam po nogama) donji dvobojno gumeni. Super antiklizajuci djon sa sarom lanaca. Love it.

Evo ih kad su iznosane



Evo kako se nose. Olivija zapravo ima Hilfigerovu verziju starih gilja, ali you get the point. Ona via HERE, on via HERE.



Evo koliko su kul, stoje medju veri kul casopisima Inventory i Apartamento.



Treca stvar, koju bih takodje u non genuine leather but proper fake one verziji je ovaj torbica novcanik.



Obozavam kako je neformalan i amorfan, chic i konkretan. Pa pregrade, boje, ujednaceni kais - love it.





Svidja mi se sve osim kinda krucijalne cinjenice da u odranoj zivotinji nosim pare, racune, kartice i ostalo. That I really don't like. I'll have it... fake, please. Ali isto ovako ludo, blesavo, atipicno i lepo, molim.

............................................

5 коментара:

  1. mesec i kusur dana sam tragala za zimskom obucom ovde. long story short - zavrsila sam s tim kanadjankama. jednostavno nema.
    ustvari ima, ali kosta previse.

    ОдговориИзбриши
  2. http://www.fashionbyhe.com/2010/12/furry-snuggiea-jacket-you-dont-need.html

    :)))

    ОдговориИзбриши
  3. who's "he"!? buahahaha. pa nekako se slazemo, ali je on u kontri a ja imam neki specificni sentiment prema ovom konceptu. Verovatno sbog groznice i bolesne potrebe za ususkavanjem (@_@)~~

    ОдговориИзбриши
  4. meni HE deluje malo hejterski. Kao i sve ovih dana... nego mi je bilo hjulirijus da istog dana vidim bundiju kod tebe, a sasvim slucajno naletim i na njega. Net je opasna stvar... :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails