24. 9. 2010.

The Model is Present



Another mag, another step beyond.

Ovoga puta, u njihovom exclusives sektoru, 3d klip sa Kejt Mos koja nam baca Swarovski kristale u facu. Now, god knows da ja ne kapiram all that Kate Moss fuss, cak sad konstatujem da mi lici na pevacicu grupe TrikFX.

Ali, ovo je iznad personalnih likes and dislikes. Ona i filmmaker Baillie Walsh ponovo su se udruzili u poigravanju sa slikom u trecoj dimenziji. Taj prvi put je, ako se ne secate ili ste propustili, bio hologram na reviji Aleksanda Mekvina u Parizu 2006. Here goes, hologram na reviji, pa sam hologram. Cista magija.





Vracamo se na ovaj noviji pothvat koji vam pravi privid prisustva selebritija. Uz stampanu verziju casopisa dobicete naocari, pa ako ste te srece da kao mali niste operisali strabizam, te da vam se crvena i zelena actually sklapaju u jednu sliku - enjoy Kate in 3d.



Plus, nekoliko divnih behind the scenes fotki. Obozavam sto je obucena za full color, a zna se sta se snima i kako ce izgledati na kraju - crno belo sa crvenim i zelenim razilazenjima. To mi je toliko super da dobijaju paletu za ovaj sparkly oufit.









kuler strana za dwnld u illustrator

............................................................

4 коментара:

  1. Lici ti na Nataliju? xD Natalija je mnogo lepsa, imala sam prilike da je gledam uzivo :) Sjajan blog (mislim da sam ti vec uputila komplimetne, ako nisam, evo ih sa zakasnjenjem), pratim te vec neko vreme :)

    Inace voli Kate MOss-na reklami i slicno ali inace mi izgleda previse izgladnelo. Obozavam je kao zastitno lice YSL Parisienne parfema ^^

    veliki poz

    Venoma

    ОдговориИзбриши
  2. a stvarno, odakle si je iskopala? :)
    mislim na ... nataliju, apparently.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман24.9.10. 22:17

    Ijao sta li je muzika u prvom klipu?
    Setno, potresno, razoruzavajuce.

    ОдговориИзбриши
  4. genijalan je ovaj hologram bio... bajkovito magican... iznad mode same... A ja sam jednom uz GKM dobila naochare, a neke (citaj golisave) strane su bile 3d... Nije bilo prijatno... lol

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails