20. 9. 2010.

Mac or PC TV?



Ovih dana sam dosla do zakljucka da na svetu postoje dve vrste serija - PC serije i Mac serije. S jedne strane Darma i Greg, s druge Will i Grejs. Ghost Whisperer i Lost, Grey's Anatomy i House. CSI i Homicide. Spin City i Mad Men.

Californication! So Mac. Barem prva sezona. Ugly Betty, Ocajne domacice - both Mac. Sex&theCity - Mac, iako Keri sad tipka po PC-ju. Koga briga, ionako je Njujork glavni lik, a Njujork je vrlo Mac, odnosno Apple. Big Apple.

Nisam se upinjala iz petnih zila da nadjem savrsene parnjake, ali kapirate sta hocu da kazem. Ako se od drugih jezite od usplahirenja diveci se ozbiljnosti, promisljenosti, kontrolisanoj besprekornoj atmosferi bez obzira na poklapanja licnih sa moralnim nacelima protagonista, prve vam deluju... pa recimo - manjkavo.



Koliko ljudi ovde zna ko je Dzon Ham? Procenat mozda skace za 1 do 2 ako pitate znaju li ko je Don Drejper. Kljucni muskarci u velikim serijama su cudesno odabrani. Do tada nepoznati, sada obelezeni za svagda na spektakularno mocan nacin. Pored pomenutog kljucnog lika u Mad Men - Dona, kljucni muski lik u Lost je Dzek. U Sex&theCity - Ejdan, and don't you dare arguing with me ;)



Imaju charm koji modeluje ukus javnosti, and i love it how they mold it. Tako se ja bezrazlozno osecam kao elitista zato sto u Srbiji volim Mad Men i jos poneku Mac seriju. A sada, za sve elitisticke oci koje uzivaju u srcanom, ozbiljnom pristupu poslu u svim sitnicama i do poslednjeg detalja - here's a bunch of bi-ju-ti-ful photos.

Zakljucujem, postovani sude, recenicom Lua Rida koji kaze: I'm too old to do things by half. Zato uskoro sa Toshibe prelazim na MacBookPro.













PHOTO CREDITS: kolor fotke Annie Leibovitz za Vanity Fare via Socialite Life, crno bele
- James Minchin III za Rolling Stone

Bonus, The Ultimate 'Mad Men' Playlist Rolling Stone-a

******************************

3 коментара:

  1. bome ja sam totalni TV Mac. spalicu svoj HP na Terazijama i krecem ka Appleu u Vuka Karadzica :)

    ОдговориИзбриши
  2. ja cu toshibu cuvati za online banking sto i tebi preporucujem. osim, ako nemas da mi preporucis neku mac banku?

    ОдговориИзбриши
  3. hihi toliko sam dekintrana da sam i zaboravila na to, kreditina kartica mi je pala iza stola, eno je i dalje u prashini ::))
    a za banke i prokleti explorer jedno veliko buu uaa!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails