4. 11. 2008.

Feels like Xmas



JUCE MI JE STIGAO beli dzak od dobrih ljudi sa Amazona. Cudno je to sa online kupovinom - placas nevidljivim sredstvima, ne dajes iz ruke ni kes ni karticu nego samo kliknes nekoliko puta na svojoj utvrdjenoj putanji vec godinama gotovo besprekorne kupovine na Amazonu, a onda posle nekog vremena, taman dovoljnog da zaboravis da paket treba da stigne, dodje nasmejani covek iz Poste i uruci veliki beli paket (uz malu novcanu nadoknadu, though, ali je barem nasmejan). Kao preuranjeni novogodisnji poklon. Nemam uopste osecaj da sam za sve te drangulije dala novac, utisak je: "Kako ste znali da bas ovo zelim!!?"

U mom belom dzaku je bilo ovo:
jedna od onih apstraktnih knjiga za inspiraciju
sve sto treba da bude knjiga o hrani - good food looking good
materijal za rast
korica u osnovnim bojama, knjizica plavo crvena. ukratko o biti stvari.
kao pomoc za osmisljavanje joga programa za trudnice
divne ilustracije i komprimovana joga filozofija za poneti. mala debela knjiga za uzivanje redom ili na preskok.

Obradujte sebe necim, kupite nesto nekome drugom i dodajte neku muziku svom paketu, to je jedino sto sam ovog puta preskocila i bas mi nedostaje.

P.S. Da biste izbegli neocekivane, sumanuto visoke dodatne namete, organizujte se na vreme i narucite knjige izabirajuci onaj Standard, najsporiji shipping, da vas domace kurirske sluzbe koje preuzimaju brze posiljke ne bi nekontrolisano orobile. Iako je procena za isporuku gotovo mesec ipo od datuma kada vam paket posalju, meni je ovoga puta stigao za samo 19 dana!

.................................................................................................
A BIG WHITE sack containing my Amazon goodies arrived yesterday. It's strange, this online shopping - you're paying with this invisible money, there's not even that painful card handing experience you have in the real life situations... A few clicks on your year long beaten Amazon path and soon after, just when you forgot you're expecting it, a parcel arrives like a gift, carried by a smily guy from the postal service. (and you pay a fee, but still, the guy's smiling, and you feel like you just got a present and like "Oh my, how did you know I wanted these!!!?", so the fee's like some kind of thanks... ?)

Anyway, this is what was in my big white sack:

one of those abstract inspirational books
all you need in a food book - good food looking good
growth material
the cover is printed in red, blue and yellow and the book itself in blue and red. the essence in short.
a bit of help to make my yoga serial for future and new moms
lovely illos and yoga philosophy in a chunky little book good to enjoy page to page or randomly.

By yourself something nice, get something for someone else and add some music to your parcel, I forgot that this time and that is only thing I miss.

2 коментара:

  1. Fin izbor. Podeli neki recept tj. kako je ispalo.

    Do sada sam samo slusala horor price o dostavi sa Amazona, moras licno da pokupis sa carine, dodatno se to placa, gledaju na svaki nacin da se orobe. Posto sam provela godinu dana u inostranstvu, bas sam razmisljala kako cu da se naviknem da ne mogu da kupim bas svaku knjigu koju pozelim. Ali ovo daje nadu. Sta je 19 dana za ovakav goody bag?

    ОдговориИзбриши
  2. Zna da bude bas gadno kada se narucuje sa Priority ili Expedited isporukom. Imala sam i ja takvih grozota cak je i 92ka pisala je o tome... pa nemamo ni mogucnost da pravimo PayPal naloge, da ne pominjem iTunes prodavnicu i slicne servise... ja se pravim da je sve u redu a ova posiljka me je ohrabrila u toj taktici ^ _ ^

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails