26. 6. 2012.

Amelie

Coba&associates osvezili su svoj sajt, pa je tamo osvanulo par projekata na kojima sam radila, a koji su se nedavno ispilili ili su tu negde, blizu.

Tu su slani krekeri OVSI za koji je proces dizajniranja bio sasvim poseban. Tu smo svi umesali prste. Ja sam ovu liniju proizvoda postavila dizajnerski, napravila ovaj veliki premalani distressed logo, a onda su se dalje Coba i decaci petljali i doveli ga do linije koju mi je uvek simpa da vidim u prodavnicama. Ova boja za mediterraneo ukus je just charming...




Jos jedan jestivi projekat je redizajn pakovanja za slatkise iz fabrike Slatki dan, jednog od najvecih domacih proizvodjaca torti i kolaca. Trebalo je naglasiti kvalitet proizvoda, istaci Premium segment njihove proizvodnje. Na C&a sajtu pogledajte kako sve to na kraju izgleda, ja vam prenosim moj glavni doprinos, photo art direkciju i prop styling.

Gruba hladna i tamna podloga a na njoj tacnice, tanjiri i papirni frills...













Ono sto je meni highlight ove ture obelodanjenih projekata je predlog dizajna za nadpremium tortu kojoj smo nadenuli ime Amelie. I u tom fotkanju sam uzivala. Props i atmosfera ucinili su da smo dobili upravo ono sto sam htela - elegantnu french country atmosferu, jutarnje svetlo, sastojci i - slajer. :)


Ovo je ta kljucna fotka...











Ime torte ispisano je Lovely Sofia fontom. Sa malim custom upgrade-om. Eh, sto to volim da radim... Evo kako ta rec izgleda samo ukucana, a kako ulickana za ovu priliku.




I da ne zaboravim, kao sto sam obozavala utezanje deklaracija na Kozarima, tako mi je bio dodatni plezir da posebno osmislim ovu donju stranu kutije.







sve fotke pakovanja i one na pakovanjima napravila je Ana Kostic
fotke su ovde zahvaljujuci ljubaznosti studija Coba&associates
.

6 коментара:

  1. jeej, kako uživam u ovakim "malim" remek delima!
    evo, kako ja moram uvek, da asociram (u stvari nije da moram, nego se prosto dešava), ova kreker pakovanja mi miriše na delikatese Mark & Spencer (gde "na kraju" Londona kupujem špežicu za domačinstvo).
    Cela slika sigurno bi privukla moju pažnju, da jih sretnem u nekom marketu (ipak kupujem očima). Kod nas je takav vizuelni proboj napravila kolekcija Luna, koje na žalost više ne možemo nači na stalažama ali njihovi proizvodi su zbilja napravili kuhinju i kupaonu onako fino simple chic. A uz to su bili mirisi tako jensotavno "organski" (priznajem, da deklaraciju nisam čitala...jer koji put je fino ostati na površini)http://www.lunasveti.com/

    A Amelie bih kupila samo zbog tvojih fontova (kako ne kupujem prefabriciranih torti) i fotke na hladnim normanidjskim lanenim ubrusinma, boje jutranje magle, su božanstvena.

    Bravo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, jeste, upravo sam ciljala na prizvuk engleskog package designa!

      Luna je simpa, probala bih svasta a pre svega onaj tecni deterdzent za sareni ves sa ruzom i lavandom, kakvog li iznenadjenja... ;)

      A za Amelie, merci :*

      Избриши
  2. za proizvode ne garantujem, ali bi zbog pakovanja sigurno pazarila :)

    super mi je momenat dna kutije sa sastojcima

    ОдговориИзбриши
  3. morala sam da podelim :)

    http://trendland.com/ruben-alvarez-the-pastry-master/?utm_source=Trendland+List&utm_campaign=00a9d3feb3-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails