5. 11. 2011.

1111st!

So. Dearies. Danasnji post je 1111. po redu.

Ne volim previse obelezavanja blog trenutaka. Ok, rodjendan je rodjendan, ali sva druga ustinjavanja su mi kao neko nepotrebno ulazenje u blog behind-the-scenes, kao nekakvo pricanje o bubuljicama, peruti, o samponima i tupferima. Previse ovozemaljski, kako bih vam rekla. Oduzima od carolije.

Ipak, ovo je work in progress, a 1111 je ozbiljna brojka. Sa svakim postom se raste, svaki je naredna stepenica. Ako kazemo da su u kuci koja se stalno nadgradjuje merdevine uvek prisutne, onda mom blogicu jedne merdevine svakako pripadaju. Ove, to be precise:


{ step by iacoli & mcallister via plenty of colour }


Nekada se bavim samo dekoracijom, menjanjem tapeta i kacenjem slika po zidovima, a nekada ovde imam ozbiljnije zahvate - izolaciju, toplotnu ili zvucnu, pa premazivanje zidova bojom sa cesticama srebra. Protiv budji. Shodno onoj staroj da se na kotrljajuci kamen mahovina ne 'vata, moje istrajavanje i ovaj hiljadustojedanaesti post kaze da se posteno kotrljam.

U to ime, have a glass of Moet & Chandon Imperial Rosè Champagne.




Ova girly roza nije uopste moja boja, ali kada pakovanje ima emboss i to za zlatna kao nazvrljana slova, a u slavljenickom setu se uz sampanj i dve case dobija zlatni Moet marker... pa neodoljivo. Poenta je, tako opet ispade, u tom Rose Gold spoju.



{ pics via The Dieline }




Eto. Here's to hoping da cemo i svaki naredni dan kada se sretnemo u kafeteriji da nazdravimo iz plasticne case uz susreta vrednu dnevnu temu.




Cheers, dearies!


9 коментара:

  1. Čestitam!Od srca!Ti si, draga moja, nepresušni izvor inspiracije:)

    ОдговориИзбриши
  2. Cestitam! I to jos u 11. mesecu 2011. godine - kul fora :))

    ОдговориИзбриши
  3. Ziveliiii!
    Cestitam! Treba da slavis i da budes ponosna sto tako dugo traje ovaj blog, a i dalje je iznova intersesantan i kao sto su drugi vec rekli, inspirativan.
    p.s.
    Ovom roze paketicu zaista je tesko odoleti. Pun je pogodat ucinjen sa zlatnim slovima na kutiji, jer bi nekako izgledao suvise detinjast. Ovako se vidi da je za nas velike devojcice. :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Cin, cin, na sve što si podelila sa nama in na sve što češ nam još darovati!

    ОдговориИзбриши
  5. hvala vam mnogo, devojke!

    D., pa zamisli, suuupish.
    nije mi palo na pamet!

    ОдговориИзбриши
  6. Svaka čast!
    Just keep swimming..

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails