15. 12. 2010.

Sagmeister. New again.



S debelim razlogom svi bruje o osvezenom sajtu Sagmeister Inc.

Kljucna fora, nekadasnji silly/cool dugmici iz navigacije sada su na podu studija i - I DALJE SU NAVIGACIJA!!! How cool is that! Sada po njihovim recima, zive u ogromnom web sajtu, a mi ih pratimo preko streama uzivo.

U trenutku kada sam ih uslikala, Stefan je pored police, skroz levo. Sad ih je nesto okupio. Sad su otisli. Boze, kakva navlaka! Tek sad u potpunosti shvatam sve to sa Velikim bratom. Dajte mi stream dizajn Sagmajsterovog studija umesto streama sa Farme ili iz Kosutnjaka i izgubicu 'ladno ceo dan. Tek sad shvatam.

Anyway, evo kratkog klipa o "gradjenju sajta":



NOTE TO SELF: uvek imaj na umu da se u ovom malecnom prostoru zacinju sve one brilijantne stvari koje obozavas. So space is not the issue. Ovde je nastala i recenica od novcica i genijalni Levis bilbord od novih stvari. Niste ga videli? Aaaa, pa samo recite! Evo ga:



A pazi sad ovo: What you should experience is going so way outside your comfort zone that serious failure is a real possibility.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Onda, sasvim novo, super sveze, staro cirka nedelju dana, spica za Sagijev dokumentarac u pripremi. Ova
spica je brilijantna na pravi originalni jedinstveni Sagmajster nacin. Kao ona reklama za banku, secate se? Obozavam kako se taj covek igra sa slovima, a to je samo povrsni nivo citave price. Evo dakle te uvodne spice za - The Happy Film:



Raduje me taj progres u njegovom upornom objasnjavanju veze izmedju rada i radosti, ako to izgubimo usput, dzaba nam sav trud, utroseno vreme, silna kinta i semi selebriti status. Here goes, Sagmajster na TED, on design and happiness:



Plus:
The Power of Time Off
On what he has learned

Auh... overload.

~~~~~~~~~~~~~~~~

3 коментара:

Related Posts with Thumbnails