17. 12. 2010.

Orla Kiely




Nadam se da je do sada vec krenula da vam svira muzika sa radija. Ako niste primetili, klik na play i krece Une Very Stylish Fille, jedna od cudesnih numera sa obozavanog albuma Sacrebleu Dimitrija iz Pariza.

A onda, uz francusku leprsavost mozemo da krocimo napolje, na londonsku kisu ili beogradski sneg. Stylish girls po meri dablinke Orle Kiely. Zbog ovoga vredi zapucati na dalek put. Beograd udomljava mahom spanske krpice, a veliki veliki svet ima toliko toga da ponudi.

Colour, pattern and texture with a 60s twist je njen opis pravca, a za naredno prolece/leto najavljuje kolekciju za koji je inspiraciju nasla u: Fruit (apples and pears); William Scott’s still life paintings; François Dorléac and Catherine Deneuve in the 1967 film, Les Demoiselles de Rochefort. (via LFW)

Za sad, dok je ledeno hladno, patim za kolekcijom sa poneti odmah. Istog trenutka, bez biranja, sta god od ovoga sto sledi.






A onda, nesto za cuddly home. Moja omiljena IKEA Stockholm foteljica dobila je konkurenciju. Upravo konstatujem da me je zapravo jucerasnja Acerola i asocirala na Orlinu grancicu i listove.



Mada, I'd settle for a lot less, onaj tranzistor s pocetka je prava bombona a evo i najkuljeg gimija ever:



Realno, bila bih srecna da imam samo jednu svesku sa njenim signature raznobojno razlistalom grancicom.

2 коментара:

  1. predivno je sve. na radio sam posebno otkinula. muzicki izbor za 10. eto tako.







    ps.PAKUJ SE!!!
    <3

    ОдговориИзбриши
  2. aaah!, ali najpredivnija je ipak crna bluza+šorc+štreber kragna :):)i dve crno-bele ponude na kraju...


    uf.

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails