14. 2. 2010.

Heart Beets

Danas je Valentinovo i ma koliko to ne bilo u duhu nase kulture, istorije i statijaznamcega, tu je i znamo za njega obelezavali ili jok.

Iako je ova salata apsolutni zicer za danasnji praznik, mene je vise obradovala kao fora za navuci klince da jedu cveklu, a onda naravno aplicable i na razne druge stvari.

Dakle, ne trebaju vam super-ekskluzivne-najpredivnije-moguce-japanske-nedostupne-modlice-seckalice, dovoljne su nase standardne modle za kolace. Pomocu njih cete od obicnog slajs kruga skuvane cvekle napraviti srce, a ja ne znam bas previse devojcica koje ovo nece jesti.

via MarthaStewart

.....................................................................................
It's Valentines, love it or not. Although this salad's arrangement with these heart shaped beet slices is a Valentine's sure winner, it stroke me as a wonderful trick to get your kids (or at least girls) to eat beets, and is also aplicable to a whole bunch of different kitchen situations.

So you won't need no super-eclusive-wonderfullest-unreachable-japanese-molds-cutters, your regular cutters will do more than fine. Using one, you'll turn your regular slice of anything into heart shaped something, and I can't think of one single girl that won't eat that.

2 коментара:

  1. E da je moja mama znala za ovo:)

    Ovo je moj ultimativni Valentajn utisak. Dok sam pila kafu danas ovde u kaficu u kraju, pored mene su sedele jedna plava i jedna crnokosa devojka. U jednom momentu, pridruzio im se drugar, nije niciji decko, cestitao im Dan zaljubljenih i svakoj dao buket cveca. I sad reci da je romantika mrtva.

    ОдговориИзбриши
  2. Thank you for the Shout Out :D
    Cheers - Lisa H. From My Lemony Kitchen

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails