17.08.2012.

Indigo Bunting

Pa da li je uopste moguce da vam nisam priredila intro storiju na osnovu koje biste kao ja mogli da se zaljubite u Indigo Bunting!!!?pic via Herman Miller, uz lep intervju


U nepreglednim masama slicnih ilustratora i malih papirnih radionica postoji tih par koji su inicijatori stilova. O Rifle Paper Co. sam vam pisala. Erin Jang koja stoji iza Indigo Bunting-a je jos jedna od tih pokretaca talasa.


Erin zivi u Njujorku i sada je frilenser. Pripada Kinfolk ekipi, Joanna Goddard, Sunday Suppers i tako to. Zvucim direkt kao stalker. Uzas. Uglavnom, Erin je ranije radila za Esquire, a radovi koji su je stavili na moj radar nastali su tokom njene saradnje sa casopisom Martha Stewart Living. Tamo je bila senior art director. (pic via Bella Figura)

Sada radi razne sitne poslice, ima novi mali online projekat Food Sketches, pravi neke svoje stampane stvarcice od kojih je mali zidni kalendar za 2012 moj favorit i nadam se slicnoj divoti za narednu godinu. Paznucu ga 100%, Indigo Bunting ima radnjicu na Big Cartelu.
Eto, za kraj padajuce bombone, zgodne za desktop.

Erin je prava slatkica!


5 коментара:

Related Posts with Thumbnails