27.08.2012.

Sun Printing

Kazu da ce i septembar biti suncan. Perfektno ako planirate da se oprobate u ovoj tehnici.

Kao i sa svim tim crafty DIY stvarima i ovo lako moze da sklizne u nesto ne bas tako umesno i elegantno. U nesto malo dronjavo i hipi. Ipak, if done properly, sa planom, merom i stilom, moze da izgleda baaajno. Jedan od lepih plus primera proizvela je i Indigo Bunting za casopis Martha Stewart Living:


Lepa pocetna inspiracija. Sledeci vam je korak Anna Laurent's DIY@ GardenDesign:


I onda, kada ste vec totalno upecani i mislite daj, daj, daj, hocu, hocu, hocu, evo i konkretnog linka. Ono sto vam treba je hemikalija koja obicnu tkaninu pretvara u onu osetljivu na svetlost. Losandjeleska ekipica Lumi smislila je Inkodye.

Na njihovoj uspesnoj Kickstarter inicijativi procitajte glavne crtice o ovom proizvodu, a vec za koji dan Ikodye se ocekuje i u prodaji! Ako ste BAS zagrejani, odmah na preorder, a ako vas jos valja ubedjivati, voila:

Oh, the possibilities!!!


6 коментара:

 1. Анониман27.8.12. 10:50

  Aaaaa, kako je dobro !
  Razmisljam nesto, mozda bih mogla i ovdasnja farba za tkanine da se stavi u neku bocicu sa rasprsivacem, i onda prsk, prsk, prsk, preko sablona od biljaka... ostalo ce odraditi toplota. Hm, za probati.

  ОдговориИзбриши
 2. da, da, samo šta, kad bi ja htela baš takve rezltate kao kod Indigo...a onda bi se probudila iz prekrasnih snova;)

  hvala za linkove.

  ОдговориИзбриши
 3. I like your site because i found really important things for my final year project. I implement some things on my site. So here is my case study, you can read it here.

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails