3. 7. 2012.

Chef's Special

Vruce je. Primetili ste i vi, jel? Auuuh.




Volela bih da mi je danasnji maksimum napora cunjanje kroz tri broja casopisa Chef's Special koje sam pronasla u pdf formatu zahvaljujuci The Design Files. Tamo je i intervju sa James Brownom iz studija Mash, ljudi koji su Chef's Special dizajnirali.




Jes' da je prepun fotki sirovog mesa, sto nije neobicno s obzirom da je ovo publikacija udruzenja australijskih klanicara, ali ja odavno meso ne percepiram ni kao yum ni kao fuj. Samo mrtva priroda. Ili, lepse receno - still life. Ako nista, razmisljam ovako: meso > hladnjaca > rashladjeno... A iz ova tri pdfa moze svasta fino da se nauci. Tipografija, dekor, food i prop styling... Very nice.










Chef’s Special‘ – a seasonal print publication from Meat and Livestock Australia, designed by SA-based design studio Mash.  Photography –  John  Laurie, Food Styling - Simon Bajada.


6 коментара:

  1. baš bi sa velikim zadovoljstvom pomljackala olive ala Marchigiana a uz njih jednu šoljicu tazikija, pa da se suprostvaim supersparini

    ...ali vidim, da si i ti u mislima u jesenskoj garderobi (osim, ako voliš,da ukuhavaš tabančiče u stileto čižmicama u ovo doba)...ja sm jučer mazila jedan fenomenalni popudrani kaput in trpala gole ruke u trenčkot...ali na kraju mi je zakuhalo in odjurila iz dučana sa 6 metri lana:D

    eee i fini novi link, pa makar gledam fotke ako je prevruče za druženjem sa štednjakom

    ОдговориИзбриши
  2. e, da neki to znaju i kada spavaju, jučerašnji Max Marin kaput bi imala prebačen preko kavča kao trofeju (znaš one zebre na podu u nekom finom bungalovu)a u burji bi se u njega zabubila kao neka istarska Ana Karenina (još sam pod impresijom trejlera zadnje remejka).

    ОдговориИзбриши
  3. da mi je neko rekao da nesto sto izdaje udruzenje klanicara moze da izgleda ovoliko dobro... :O

    bravo za prop styling!

    ОдговориИзбриши
  4. te przene masline tako dobro izgledaju, uz hladno pice ili dobru flasu vina! Divan izbor, divan blog :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails