Vruce je. Primetili ste i vi, jel? Auuuh.
Volela bih da mi je danasnji maksimum napora cunjanje kroz tri broja casopisa Chef's Special koje sam pronasla u pdf formatu zahvaljujuci The Design Files. Tamo je i intervju sa James Brownom iz studija Mash, ljudi koji su Chef's Special dizajnirali.
Jes' da je prepun fotki sirovog mesa, sto nije neobicno s obzirom da je ovo publikacija udruzenja australijskih klanicara, ali ja odavno meso ne percepiram ni kao yum ni kao fuj. Samo mrtva priroda. Ili, lepse receno - still life. Ako nista, razmisljam ovako: meso > hladnjaca > rashladjeno... A iz ova tri pdfa moze svasta fino da se nauci. Tipografija, dekor, food i prop styling... Very nice.
baš bi sa velikim zadovoljstvom pomljackala olive ala Marchigiana a uz njih jednu šoljicu tazikija, pa da se suprostvaim supersparini
ОдговориИзбриши...ali vidim, da si i ti u mislima u jesenskoj garderobi (osim, ako voliš,da ukuhavaš tabančiče u stileto čižmicama u ovo doba)...ja sm jučer mazila jedan fenomenalni popudrani kaput in trpala gole ruke u trenčkot...ali na kraju mi je zakuhalo in odjurila iz dučana sa 6 metri lana:D
eee i fini novi link, pa makar gledam fotke ako je prevruče za druženjem sa štednjakom
ma chloe me uvek pogodi, bez obzira na godisnje doba ;)
Избришиe, da neki to znaju i kada spavaju, jučerašnji Max Marin kaput bi imala prebačen preko kavča kao trofeju (znaš one zebre na podu u nekom finom bungalovu)a u burji bi se u njega zabubila kao neka istarska Ana Karenina (još sam pod impresijom trejlera zadnje remejka).
ОдговориИзбришиda mi je neko rekao da nesto sto izdaje udruzenje klanicara moze da izgleda ovoliko dobro... :O
ОдговориИзбришиbravo za prop styling!
te przene masline tako dobro izgledaju, uz hladno pice ili dobru flasu vina! Divan izbor, divan blog :)
ОдговориИзбришиhvala hvala, dobrodosla!
Избриши