7. 7. 2012.

Burt Talks to the Bees

Za kozmetiku Burt's Bees mozda znate. Mislim da je sad vec ima i kod nas. U Sephori, ako nigde drugde. Uglavnom, danas vam ne pricam o proizvodima, sastavu, njihovoj poslovnoj etici i CO2 tragu.




Danas, edukativni filmic od 10 minuta u kome Burt, koga igra Isabella Rossellini, prica sa svojim pcelama koje igra - Isabella Rossellini. Just the right amount of quirk'n'kook.






Nista neobicno za ovu glumicu, znate li za njenu predhodnu knjigu i mini seriju edukativnih filmica o seksualnom zivotu zivotinja, Green Porno? Ta je zenska really something. Idemo dalje, radilice:




I za kraj, trutovi:



6 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. isabella bi mi mogla prodati i jogurt star dva dana ( jer jogurt star dva dana, tri dana i više je jo uvek savršeno piče;))

      Ihhh, ovo mi je baš leglo...malo jer volim nju, malo jer volim sve što se lepi na pčelice, a puno zbog činjenice dsa je puno humora....
      a moja najbliža Sephir( u Trstu) je tako "nešto", da je uopšte ne uzimam u obzir.

      Избриши
    2. dobro je imati sephoru ali nemaju korres a ja sam se tome najvise nadala. imaju u njujorku a nemaju ovde, na korak ipo od grcke. buuuuu! :)

      Избриши
    3. nešto sam govorila, kako je susednja Sephora slabo opskrbljena, hmmm, Burta imaju i kod nas...ehhh, kad mi je jezik brži od munje....

      Избриши
  2. a nove crne kartice su sasvim šik

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails