20. 1. 2012.

Maccessories pt.1

Šta su Maccessories? To su Mac accessories. Dodaci za Mekove, i to one pokretne.

Moja lista je toliko nakrcana da mi je apsolutno jasno da će ovo postati semi-stalna rubrika.

Super minimal ili over the top, svejedno, samo da nije mediocre. Započinjemo sa über blingom za telefone, najpreteranijim iphone blingom ikada, ovim custom made kristalnim mutantom koji bi me radovao do besvesti i nazad.




Ako biste radije flat kind of bling, najbolji primerak na koji sam do sad naišla je Arnsdorf SS11 Crystal Pattern, dostupan u society6. Crispy chic. Puder i rumenilo rasuti po glečerima Arktika.




Ako ste ipak za nešto između dramatične trodimenzionalnosti i uobičajene flatoće, evo prave mere. Blossom™ iz SwitchEasy, u svoj svojoj veličanstvenosti:



Dark and tattooish prethodni i beloviktorijanski, floralno čipkani naredni. Začuđujuće dobro stoji na crnom telefonu. Taj uglavnom ne sarađuje sa dodacima ove vrste. Zato je beli Blossom pravo iznenađenje.


Za baby pink loving gals, evo i njega. Plus, da malo bolje sagledate kako deluje u stvarnosti, evo ga i pod uglom, pa i bočno, da shvatimo koliko taj reljef zapravo izlazi u prostor.




Jedan custom za flamboajantno ludilo, jedan flat za praktične dane i ovaj ružičnjak, za tu i tamo. Za whimsy winter chill.


3 коментара:

  1. Prvo što mi je palo na pamet: ako bi J. Eyre posedovala iPhone, vidim je samo ili baš sa Black Blossom. Mali raskoš kojeg bi pomno čuvala v žepovima svoje stroge crne suknje.I naravno, da bi ličila na C.Gainsbourg;)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман8.2.12. 01:50

    imaju i kod nas neke slicne, naravno ne ovako divne, ali ima bas zanimljivih :)

    http://iphonemaske.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/iphonemaske?sk=wall

    poz
    mila :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails