19. 4. 2010.

EAT Diary, not dairy



Koreanska produkcija slatkih stvari moze se meriti sa japanskom.

Pregled po mojoj meri moze se najbolje, najpreglednije i najjednostavnije videti u nothingelegant radnji na Etsy-ju. Iz Seula ce vam stici najdivnije nalepnice, trake, pecati, etikete, olovke, sveske, samo ako imate PayPal nalog. A prica se da cemo i mi uskoro dobiti ovu cast i zadovoljstvo.

Kljucni proizvod za mene u ovom trenutku je velika debela agenda - EAT Diary. Spakovana kao obrok za poneti, ova agenda dolazi u Pantone bojama po izboru koreanskog studija koji se zove 122 kCal (hihihi).



Iako ih i u koreanskoj, zvanicnoj prodavnici SumMal, pa i u slicnoj spanskoj radnji, ima u devet jarkih boja, meni su omiljene upravo one koje mozete naci u nothingelegant radnji. Beige - WAFFLE, cudesno zelena na japanskom - WASABI, i, of kors - LAVANDA.





Ima tu jos lepih boja, CARROT, LONDON cudno golubije siva, pa TEA tamno zelena i posebno zanimljiva tamno plava nazvana IDEA koja menja SEA, banalniju plavu iz standardnog seta sa uvodne slike.



Sveska povezana tako da moze da se presavije skroz unazad - sjajno. Platnena korica sa usivenim tankim listom sundjera unutra, moze da se pere. Sjajno.




Uz svesku dobijate i nalepnice u tri velicine, default lepe i jednostavne, ali bih od srca preporucila jos neke lepljive detalje iz nothingelegant prodavnice, na primer ovu air mail lepljivu traku, korisnu na milion nacina, pozelecete da ne koristite obican selotejp vise nikad u zivotu. Pa onda, sakura blossom post-it notes i moje omiljene zeke obelezivace.




Jos milijardu nenormalno slatkih stvari naci cete u toj prodavnici. Hocu PayPal account dok se nije sve rasprodalo!

4 коментара:

Related Posts with Thumbnails