13. 1. 2010.

Leather Leftovers



U vezi sa ovim imam pomesana osecanja.

Prvo, ovi drzaci za papirice i olovke preslatki su ovako nadrndani. A sa druge strane, napravljeni su od koze. Hm. I mean, proizvodi od koze su tako passe. To kad na sebi ili oko sebe covek ima kozu to je tako nekako... kao da smo i dalje Herkul. Ili Conan the Barbarian. Ja, o tako mocni, ubio sam, rasporio, ogulio i metnuo preko ramena da se zna ko je ko. Mislim... come on.

A onda, zahvaljujuci god given masineriji zvanoj GoogleTranslate, prevedem tekst sa japanskog sajta divne prodavnice Ito-ya (u kojoj sam bila uzivo, o maj gad!), te shvatim da su ovi slatkisi napravljeni od otpadaka iz italijanskih fabrika kozne galanterije. Podrzavam.

Ako zanemarimo to i zamislimo bilo koji drugi ovako fleksibilni materijal sa dve strane razlicite boje, obratite paznju na jednostavnost i slatku modularnost ovih ljubimaca za radni sto. Jednostavno proseceni delovi cine karakter i pretvaraju parce materijala u ovu ili onu zivotinju.



Dva odvojena dela izuvijane trake navucena su na onovu i mogu se oko nje okretati. Tako se rotiranjem zadnjeg dela za 90 stepeni dobije i mesto za olovke! Supish.

Evo cele armijice, psi, macke, medvedi i - this years special - tigar. Apparently, po kineskom horoskopu ovo je godina tigra - ergo - one tiger coming up. Pish, japanci su just pish. Plus na slici dole, raznobojne nasmejane gusenice.


2 коментара:

  1. O, pa nisam znala da je ovo moja godina... Lijepo!!!

    Imas na mom blogu nagradicu: http://byramona.blogspot.com/2010/01/nagrada_06.html

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails