25. 9. 2012.

Maccessories pt.7

Danas vam predstavljam tri besplatna iPad magazina. Nekome ce biti zanimljivi sami casopisi, nekome njihova transformacija u novi format, a nekome dizajn casopisa za iPad. Mene zanima sve, ali zaista pre svega ovo poslednje.

Ukoliko sebe vidite u dizajnu za nove elektronske formate, ulozite u svoju blisku buducnost, ili bolje receno skoru sadasnjost, i nadjite nacin da jedan iPad ucinite sebi dostupnim. Kao test device koji delite sa istomisljenicima, ako nista drugo. Studijski iPad, takoreci.

Ovaj format daje potpuno novi miks medija. Stampano slovo, zvuk i pokretna slika, preklapanja, biranja. Casopisi ozive u vasim rukama.



Huffington.

Ovo je magazin portala Huffinton Post. Ovi snapshoti donekle ce vam opisati kako funkcionise navigacija i kako je graficki oblikovan.




















Intelligent Life

Magazin koji se moci naci i na nasim kioscima na srpskom, u originalu je dostupan kao besplatan casopis. Adapitran za obe orjentacije i u njima se znacajno i interesantno menja. 






















Christophorus

Porsche-ov magazin. Neopisiv. Frapantno slojevit, sve se mrda u nivoima, pliva u dubinama. Bukvalno ozivi u rukama. Smena slike, teksta, filmica, zvuka. Da se jos i lozim na ova kola, prozvizdala bi mi tintara! Snapshoti vam nikako nece objasniti kako ovaj magazin izgleda uzivo, nadjite nacin da ga dozivite!















Verovatno omiljeni deo - istorija dizajna Porsche plakata!

4 коментара:

  1. magazine sam spremila za vikend.
    ali! oduševljena sam sa Elegantissmo, puuuno manje sa The September Issue of US Vogue (ova mi neče uči u anale), dok je UK jako intersantna a sasvim sam duševljena nad fotko Comfy...ajde otkrij nam nešto više:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. javljaj utiske posle prelistavanja!

      a misomiss novosti... o Elegantissimi cu pisati ovih dana, taj Vogue sam morala da kupim jer je debeo kao prase, a comfy... sta te zanima? :) uzivam u nekoj udobnoj odeci, u sledecoj sam style fazi pa uzivam... ;p

      Избриши
  2. da, da prase je deblje od onih iz 2007 i 2011, koja su bila debeljuce de lux;)
    comfy stajling mi jako dopade, pogotovo ikat komad...haljina?

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails