19. 9. 2012.

Blossa Glogg 2012

Blossa je predstavila svoj glögg za ovu godinu. Yuzu Ginger.





Ja sam fan vec godinama. Svake godine Blossa, svedski proizvodjac alkoholnih pica, proizvede ogranicenu kolicinu bozicnog pica koje se zove glögg. Ovo je nekakvo zasladjeno vino sa zacinima i ekstraktima.

Ove godine yuzu, ukus izmedju grejpa i mandarine, i djumbir. Kao i ukusi, overall prezentacija i pakovanje vode nas u Japan. 





Sajt uzivancija, po aktuelnim reperima, sav lep i pregledan. Web fontovi, mljac.





Kao i svih proslih godina za dizajn pakovanja zasluzni su BVD, cim ih pomenem setim se onog njihovog logoa sto me silno potseca na OMV :D. Pominjala sam vam ih vec dva puta. Kad sam pricala jednu od crno belih prica, i predstavila njihove visualse za Restylan kozmetiku.

Pa najzad da ovde pohranimo dosadasnju arhivu Blossa G. Ostalo za Blossu i jos svasta lepo dizajnirano pogledajte na BVD sajtu.









6 коментара:

  1. Jedna čašica dnveno (zbog zdravlja, jel'te :) pa još iz ovakve ambalaže... Ih-žalim što je taj ritual samo virtual ali ok. Do naredne posete Švedskoj uživamo ovde na blogu. :D*

    ОдговориИзбриши
  2. uopšte me ne zanima ukus (ipak sam više rakija girl...a ona boca iz tumblira je klasika) i mogu da poklonim tekučinu ali ove bočice su kao male coin purses od Kate Spade. Ne trebaju ali motramo ih imati:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ma ja sam a-glass-of-white-wine-a-month-girl ali ovo je neodoljiva jedna mini tradicija ;)

      Избриши
  3. Pod prstima sam osetila strukturu boce. Diiivno!

    ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails