3. 9. 2012.

3 Lip Cases

LIP CASE No.1




Posveta klasici zajedno sa pravom dozom lady punka kroz numeru Goldfrappa. A tribute to Erwin Blumenfeld by Solve Sundsbo starring CHANEL Rouge Allure. Soooo stylish.






LIP CASE No.2




Bruklinski studio Red Antler upakovao je gumene bombone Sugarpova. Da biste znali kako ovo da izgovorite, dovoljno ce biti da vam kazem da je lice iza ove marke teniserka. Sarapova. Simpa. Neuobicajeno, licno, girly. Moglo bi dobro da prodje. Mislim da mi je od svih elemenata iz ovog projekta omiljeni sajt. Evo me vec u sektoru kiselih gumi bombona. O-mi-lje-ne.





first word via BrandNew, pics via Sugarpova and RedAntler



LIP CASE No.3




Landoru, kompaniji sa 21 kancelarijom sirom sveta ne treba nesto posebno moja podrska i aplauz. A ni ja nisam previse luda za prevelikim poduhvatima, ja sam vam, do sad ste shvatili, niche type of girl. Malo, gourmet, intimno, licno. Ipak, ovo sto je gigant Landor uradio sa ovim dizajnom sladoleda, ima dobru meru. Dovoljno hladno, dovoljno hot. Najzad je neko bio dovoljno drzak da sladoled upakuje stavljajuci akcenat na sexiness. Mislim, come on, nije sav sladoled stvoren za jedenje iz kantice iz ocajanja da bi izgledao ovako... nonsexy. Default za sladoled je zapravo - licking. ;)

I ko je bolji za okidanje sea+sex+sun asocijacija nego neka francuska ikona. Bardot je odlican izbor. Nemam pojma kako su dobili dozvolu da koriste njeno ime za sladolede, zapravo, koliko su to platili, ali it's a match made in heaven.






Bold, loud and graphic, all about lips. Samo mi i dalje sve izgleda kao mockup. Predlog klijentu, razradjena skica. Da li je neko video ove sladolade u stvarnom, opipljivom svetu? Da li su ove aplikacija pakovanja ili je takva spoljna krckava cokolada? Da li ovo uopste postoji? Vidim, Bardot sajt je daleko od ove Illustrator utegnutosti...



pics via fastco.


Potrazim malo i nadjem ih! Aaaaaa, e tek sad sam zapravo ocarana!


1st pic via sandiegomagazine, all other pics via fullcirclefoodie


Kako drugacije da zavrsim
ovu iscrpnu storiju nego sa


bisous!


5 коментара:

Related Posts with Thumbnails