12.08.2010.

Jovanka. So far. Faar.Svaki Faar ima jedan kljucni editorijal. U proslom broju to je bio onaj Pikijev, sa Marinom i duhovima Olje Ivanjicki. Ovoga puta, all time champ. Jovanka.

Sve moje sazeto na ovih 5 dvolista. Zenska i muska strana, mama i tata i njihovi mama i tata.Zenska strana. Jovanka, Licanke, gusta kosa, jake obrve. Snaga i stil. Jackie O kalibar.Muska strana. Plavi voz je vozio tatin tata. Tata, elektroinzenjer, projektovao je SS (signalno-sigurnosne) uredjaje na zeleznici.Cudesno. Dirljivo. Skamenjena sam i istovremeno pretvorena u shnenoklu.Hvala Djurdjici Ivanovic u ulozi Jovanke. Hvala Dragani Ognjenovic za mini kolekciju koju je priredila specijalno za ovu priliku. Hvala Marku Sovilju za fotografije. I citavoj ekipi:+ hvala Ani za fotke

.......................................................................................

8 коментара:

 1. Hvala za ovo! Uh, bas mi se dopada!
  Sjajni postovi, kao i uvek!

  ОдговориИзбриши
 2. jovanka meets La Callas meets Angelina;)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. eto vidis. na ovu temu sam toliko subjektivna da mi neke logicne asocijacije ne padnu na pamet. bravo.

   Избриши
 3. hehe, na tu temu sam i ja Jako subjektivna..kad vidim Jovanče...ali ovo je tako fantasy, da mi se odvrtio film...sadvim drugi.
  jesam li ti spričala priču, da sam imala mogučnost, da biram...kojoj first lady ču, da predam buket? Jovanki ili gospođi (?) iz namadrage (u ono vreme) azijske državice (ne sećam se, majkemi)...i izabrala Mrs. Broz jer je bila mnogo lepša aka stajliš za moj mali matidliš tejst (recimo, da sam imala 11):D Ah, stajl nije voda:D

  ОдговориИзбриши
 4. jesam; i sečam se kalsičnog princes kroja haljine. samo nemam pojma dali njenog ili madam bademastih očiju. Jade zeleni taft:)
  svašta, koje uspomene:D

  ОдговориИзбриши

Related Posts with Thumbnails