10.08.2010.

InCase Apple ExclusivesInCase je po posebnoj narudzbini Apple-a napravio celebratory slivove za mali i srednji MacBookPro.

Ova ekskluzivna serija zastita za kompjutere i telefone (u ove druge ne verujem, telefon treba da se rabi i postane smekerski fucnut, rugged. prim. aut.) slavi otvaranje tri nove Apple radnje - u londonskom Covent Gardenu, Shangaju i sidnejskom Bondiju. Redom:

Covent Garden. Beli sliv sa crvnim paternom napravljenim na osnovu arhitektonskog detalja sa fasade zgrade u koju se radnja uselila, sa finim crvenim detaljima gotovo da lici na tradicionalne japanske sare.

Shanghai. Osnovne boje i crna. Kazu - pop art interpretacija lokalnog landmarka - Oriental Pearl Tower. Bubbly, skoro kao 60-e. Samo bez patine i mirisa jambolije. Iako je unutra materijal slican mom najneomiljenijem materijalu svih vremena.I, mozda i omiljeni od ova tri - Bondi! Posvecen tonovima vode na ovoj sidnejskoj plazi, ima matching etiketicu i dve divne gumi rajsferslus hvataljke crvene i zute boje.

Plus, iznutra je crven!Ili je sa jedne strane crven a sa druge zut... O da, evo slike. Jos bolje!Pitam se, kakav bi bio beogradski Apple sleeve?

_________________________________

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails