26. 9. 2012.

Sleepiness with Shin Sun-Mi




Ne stizem. Radim radim radim i uporno se osecam lenjom. To mi je dugogodisnja boljka. Za mene postojati znaci doprinositi. Treba da naucim da balansiram izmedju toga i druge krajnosti, da postojati znaci - postojati.


Nista ne brinite, malo me ljulja tranzicija izmedju godisnjih doba. Ovo niste znali - ja sam vam nevidjena spavalica. DEVET SATI. I brojevima - 9! Zato, odmorenog mozga radim jako brzo, a ne bih se bunila ni da dobijem ovakvu armiju malih pomagaca.







Slike koreanske slikarke Shin Sun-Mi prefektan su opis mog stanja ovih dana. Biram i nekoliko detalja uz neke od njenih usnulih slika.

























Setih se predivnih setnih ilustracija Ikenage Jacunarija. Setih se jos necega. Nekih knjigica iz detinjstva sa malim pomagacima. A nije Guliver u Liliputu. Ovih dana pisem i o tome, obecavam!


-_-


4 коментара:

  1. Same here... Ali moram da priznam da se istinski trudim da razbijem workoholic mood blogovanjem i malo spustim pritisak na kraju dana.Divne su slike upravo zbog tog fantazmičnog momenta sa malenim pomagačima. ;) Ništa, work well, sleep well, feel well. ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. aaaa ne! ja uopste nisam workoholic, ja sam lencuga koja stalno nesto radi ;D

      thanks za podrsku :}

      Избриши
  2. daaa, dok sam klizila po slikama sam si rekla, evo nove knjige o Guliverju! Prelepe su i bila bi bajna knjiga, jedna od odnih dećjih knjiga za odrasle (imam ih nekolik;))

    9 sati je normalno i potrebno (same for me)...u zadnje vreme imam sa time problema jer imam nočne budne oaze sa kratkometražnim fimovima :I

    Ali ako znaš, da ti treba balansiranje več si na dobrom putu. Slušanje samoga sebe je dobro.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. da, da, ozbiljan beauty sleep, kad pricamo o spavanju ja sam uvek u fazonu - devet ili death ;p



      Избриши

Related Posts with Thumbnails