24. 7. 2010.

Lintar Olive Oil



Taman kad sam priredila storiju o hrvatskim maslinovim uljima, momcad iz Tridvajedan hvale se novim. Zove se Lintar i izgleda vrlo sleek.

lintar olive oil

Kratak opis projekta pronaci cete na njihovom sajtu. Rekla bih da na osnovu ovih fotki imam malo drugaciju percepciju boja, tamo pricaju o tamno braon i svetlo zuto zelenoj, a ja ovde vidim crnu i neku pastelno pistacija zelenu. Either way, sigurno se fino matchuju. Ova kombinacija na promo fotkama deluje hladnije u nijansi.



Kako bilo, slova koja teku u neprekidnom nizu kombinovana su sa klasicnim knjiznim fotnom za sav ostali tekst, sve je procisceno do krajnjih granica, toliko da se zapitam da li je moguce da svi imaju mnogo pojednostavljenije drillove sa deklaracijama od nas.



Obla flasa efektno utegnuta u odelce pakuje se u osmougaonu kartonsku kutiju koja bi bila too much u svakoj drugoj konstalaciji. Ovako, lom ujednaceno bojene povrsine daje nam je u nekoliko tonova skale dobijene motanjem svetla po toj povrsini. Very sleek, kazem vam. Evo i malo atmosfera, i za Bracko su bile sjajne.

lintar olive oil

lintar olive oil

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails