6. 7. 2010.

Diamond Ring



Moj obozavani Diamond Ring byAMT (Alissia Melka-Teichroew) dobio je ekstenzije, stilske i kolorne, od kojih mi je posebno fascinantan ovaj in Rose Gold.

Citava kolekcija livenog prstenja pravi se u tri velicine koje autorka opisuje ovako: The metal rings include a “too-thin-to-be an engagement ring” (2mm), “perfect diamond ring size” (4mm), a square 9mm size. The thinnest rings hint at the fragility of marriage and commitment. The largest is a sly commentary on our culture’s competitive nature when it comes to conspicuous consumption: “my diamond is bigger than yours.” The Diamond Rings invite us to step back, get some perspective, and even laugh at ourselves.



Ono sto je meni sa ovim prstenjem posebno thrilling je mix'n'matching. Jedan zlatni dijamantski prsten od 600, 900 ili 1800 dolara uparen sa jednim ili vise ovih plastikanera od $12 obasjace svaki dan malo drugacije.





Jedan zlatni zlatni prsten davace potpuno drugacije kombinacije sa plasticnim. Zamislite ga sa ovim dim providnim, crnim ili crvenim. Mmmmljac.



A ovaj verenicki srebrnjak koji cuci i na mom domalom prstu i koji je stigao ovako sjajan i bljestav kao ovi od belog zlata na slici dole, sada je sav predivno matirao od gomilice sitnih ogrebotina koje se lako utiskuju u meko srebro, postao je all rough&tough. Predivan je i solo, ali bi mu druzenje sa gorepomenutim plasticnim epizodnim ulogama ponekad leglo.


Alissia Melka-Teichroew je onda pored Diamonds napravila i Pearls prstenje. Mekse i dirljivije, kakve vec perle jesu u udnosu na razmetljive dijamante.



Plus, tanko prstenje koje otkacite iz laserski izrezanog lista nerdjajuceg celika. Komplet od 7 komada, Ring A Day, kosta 120 dolara.




I naravno, da ne zaboravim pakovanje zvezde ovog posta, Diamond prstena, dva lista nekog fensi stiropora spojena gumicom sa udubljenom rupom, celijom za prsten. Za srebrno prstenje belo pakovanje, za zlatno - crno.




And finally, novitet iz AMT radionice, ordenje. Dva'es dolara. Mnogi ce kopirati, ali tesko da ce biti jednako duhoviti, cisti i jasni u stilizaciji. AMT cudesa su trunku organskija od svega ostalog slicno proizvedenog pa deluju zivlje od drugih.

2 коментара:

Related Posts with Thumbnails