23. 7. 2010.

Big Pony



Ova kolekcija u punom koloru je serija Big Pony parfema iz imperije Ralfa Lorena.

Now, ja uopste nisam luda za tim prepoznatljivim zivotinjama na sportsko elegantnoj odeci, ali kada je gos'n Loren skejlovao svoje uber prepoznatljive vezene konje do nepristojno velikih razmera i time rizikovao da bude total flop - ja sam pala u trajno obozavanje.



To su ti gigantski polo konji na polo majicama. How kul is that. Kombinacije boja, kontrastne i opste prihvatljive widely nosive i one malo arty quirky super zabavne i duhovite. Samo da ih ne nosite kao oficijelne RL Big Pony baje.



U pitanju nije bazicni vez koji na neki jednostavan nacin pokriva povrsinu opisujuci siluetu. To je ozbiljno modelovana figura, pravi plitki reljef. Kolorni konji sa jahacem su fascinantni, zabavni i smesni, jednobojni tofejski spektakularni i vezom oblikovani na isti nacin.

Prvo crno-belo-crveno-zute kombinacije, za svakoga. A onda sve druge...





Kao da jedan nije dovoljan evo citave zlatne konjice koja vam galopira po srcu...



... i jedne french boyish verzije.



Prethodni, patriotski parfem je pratio americki tim na zimske olimpijske igre izgledajuci pobednicki sa dijagonalnom lentom...

... a ovi novi, paaa recimo da me ni malo ne zanima kako mirisu, ali vrlo precizno mogu da ih zamislim kao kolekciju pljoski koja stoji na prozoru kroz koji snazno pici sunce, a u svakoj od njih stoji po jedan cvet.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails