24. 6. 2010.

Pilot Handwriting



Pilot je napravio servis koji vam omogucava da cas posla napravite svoj rukopisni font koji cete moci da koristite za pisanje mejlova.

Posle FontShop-ovog FontStruct-a, ovo je drugi i potpuno drugaciji online font servis. Imaju razlicite interfejse, nacine, brzinu, rezultate, ciljeve. Dok je Fontstruct namenjen aspiring type designerima, ovaj novi Pilotov servis namenjen je prakticno svima. Fontovi se nikada nisu lakse pravili. Evo promo filmica, ovako radi PilotHandwriting:



Polaaaaako, polako. Ne padajte olako na reklamu, ovo nije rukopis nikakve Glorije, ovo je prelepi font Sudestada i, realno, ovom masinerijom ne mozete dobiti ove zavijutke i raspevevanja. Gomile na netu veselo prenose novinu, a niko da testira i pokaze nam stvarnicki primer. Da biste shvatili kako zapravo vas rukopis moze da bude ufontiziran ovom slatkom masinerijom, napravila sam dva brzinska fonta pomocu ovog besplatnog online softvera:





Ozbiljno se klimaju, ali imaju neki overall charm. I napravljeni su ocas posla. Za nekih 6 minuta each. Stoje negde na Pilot serveru i uvek ih mozete pozvati i njima napisati pismo default sicusnim slovima. Oni koji nikad nisu pravili font moci ce da iskuse truncicu ovog procesa. Da ne tupim redjajuci zamerke, samo uzivajte u slovkanju.

Custom font power to the people!

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails