23. 9. 2010.

THE Bag



Posle naziva THE Bag ocekujete neku super posh, legendarnu (Hermes Birkin) ili sasvim novu mondish, leather bag (Celine Boston).

Nevertheless (o, kakva rec - nevertheless!) to je dzak torba by Susan Bijl, nazvana nekako genericki the new shopping bag. Blah. Zato cemo je zvati THE Bag. Sada vec dolazi in various sizes, ali ostajem verna prvoj i najvecoj koja pokriva 90% mojih zivotnih i style situacija. Posao, joga, more, kupovina, izlazak, sunce, kisa... Cak i proper visit to Venice i sve ostale posebne prilike. Pritom je truly unisex i slaze se besprekorno sa mojom Muji torbicom za kozmetiku inside.



Pravi se od super izdrzljivog materijala od kog se prave jedra i zmajevi, susi se za sekund ipo i uz sav moj maltretman traje dve godine izgledajuci kao da je nova. Za ovu magicnu torbu sam saznala preko DesignBoom-a u cijoj se radnji i dalje moze kupiti u par kolor varijanti koje se menjaju svako malo. Na jedvite jade sam je narucila preko neta i uz pomoc prijatelja iz EU, ali mi se cini da se tim pacenickim peripetijama nazire kraj, jer je krenuo da funkcionise QVoucher, sistem koji je finansijski posrednik pri kupovini. Worth testing, cim probam - javim. Isto ocekujem od vas.



Nego back to bag. Postoji jos ovakvih torbi, ali ni jedna nije TAKO dobra, pametna, sarmantna i utegnuta. Ako je THE Bag Stella McCartney za Adidas sportish tank top, Baggu je klasik rebrasta atletska majica. I tako mogu da vam opisem svaku slicnu torbu u poredjenju sa torbom Susan Bijl.



Now, they come in like a million color combos, i straaaasno je veliki problem odluciti se za jednu. Dobro, 'ajde, za dve. Nase su pistachio+fluo yellow i pistachio+black. Tadasnji izbor u DesignBoom prodavnici suzio je bio izbor i hvala im na tome. Zamislite samo da se nadjete pred ovakvim izborom!



Stoga, klik ka japanskoj on-line prodavnici - SAMO ZA HRABRE!!!

...................................................

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails