30. 4. 2011.

Yesterday's Song




... is one short number. William, it was really nothing by The Smiths.





Naravno da sam gledala prenos. What's so silly about that? Ne zelim da mi prepricavaju iz svoje vizure. Kako se fanfare ili vrstanje okupljenog naroda pojacaju ja prebacim sa Illustratora na live stream. Videla sve kljucne momente. Za one koji su propustili prvi kiss desio se i drugi...





Da se razumemo, ni trunku ne romantiziram ovaj hepening. Smatram da je kraljevska porodica napravila mali switch u strategiji i sa devojkom sa strane za koju su procenili da je adekvatan materijal napravili jedan solidan dogovor. Na sve strane se pricalo da je svesna u sta se upusta i kakav je zivot ceka. Ta je zenska opasno sabrana. Podatak da se sama sminkala za sopstveno kraljevsko vencanje dosta govori o kakvom kalibru pricamo.





Isticem i jedan posebno fishy detalj - ona je, bas kako je i najavljeno, dobila burmu, on, on the other hand, kao sto je i najavljeno, nije dobio burmu. Whaaa!? Kao, jos kada su objavili zaruke to je bilo najavljeno, i bez ikakvog objasnjenja. Kao, to nije neuobicajeno u kraljevskim brakovima. Pazi majku mu! I kao, ni njegov otac nije dobio prsten na vencanju sa Dajanom. Ali je to eto promenio kada se ozenio Kamilom. Hmm...

Uglavnom, total respect za bidermajer od djudjevka. I to je to od raspilavljivanja od mene na ovu temu. Zapravo, i djurdjevak bidermajer je kao i haljina vidjen na vencanju Grejs Keli. Ne smeta, dobar uzor. Klasik. Sve moze da se okrene naglavacke, taj asamblaz nikada nece biti fashion crime.

Bottom line, vencanje ste mogli da vidite ovako:




ili, ovako:





p.s. Obozavam klince sa tumblr-a i njihove kao munja brze beleske na zadatu temu.
Keywords: WAIT, HIGRAMPS, 4EVER, BEZOBRAZNICI, ZLESESTRE, 1KATE.

+WIGGLYWORM
(addendum May 5th, 2011)
.
IGGLY WORMWIGGL

29. 4. 2011.

Color Notes No.48: ORGANIC

Prolece se kod mene ne manifestuje ekplozijom emocija, boja i cveca, pre nekakvim cudnim smirenjem, osecajem olaksanja i deflacije. Okruzujem se jednostavnim, lakim i prirodnim. Organskim. Drvo, papir, staklo, pamuk, svila. Uz ove tihe slike nemam mnogo da vam kazem, samo lagano setajte kroz njih.

Prvo klik na ►














































































klik na slike za izvore

.......................

28. 4. 2011.

Truly Manly



Italijanski on-line style guide Men's Reverie reci ce vam sta je za jednog proper tipa dobar izbor za nabaciti na sebe. Od glave do pete, accessories i parfemi, za leto i zimu i sve izmedju toga.










Meni je u glavi jedna slika - Stiv Mekvin jede krofnu.

Related Posts with Thumbnails